Bageterie Boulevard nabídla prostor tomuto gastro nadšenci ve své limitované edici Specialité Du Chef, aby vítěznou recepturu měli možnost ochutnat i ostatní, ne jenom porota soutěže. A co se v novém nevšedním Vítězném menu skrývá?
Kuřecí prso, plísňový sýr, italská slanina, cibulové kroužky a vychucený dresink. Každá tato ingredience samostatně už v sobě skrývá velký potenciál, ale co teprve všechny spojené dohromady! Jen tak dokáží nabídnout dokonalý zážitek. A ten nyní přichází i s novou limitovanou edicí Specialité Du Chef Vítězné menu, které prošlo zatěžkávací zkouškou při boji o nejlepší bagetu v rámci soutěže MasterChef Česko. Vítězná receptura Petra Březiny zabalená v křupavé bagetě se skládá ze šťavnatého kuřecího prsa plněného gorgonzolou, doplněného o pancettu, parmazán a fenykl, křupavou složku zastupují cibulové kroužky v pivním těstíčku a lehkou sladkost dodává receptu šalotka na karamelu. Vítěznou tečkou je pak polníček a citronový dresink.
Petr Březina měl velkou radost nejenom z výhry v tomto kole soutěže, ale také ze samotné možnosti propojit své jméno zrovna s Bageterií Boulevard. Konceptu totiž fandí už od otevření první pobočky. „Do Bageterie Boulevard chodíme s rodinou od jejího otevření na pražském Kulaťáku. První dojem si pamatuji jako dnes – skvělé prostředí a street food povýšený na úroveň kvalitní restaurace. Hned v tu chvíli jsme si se ženou řekli, že tohle je místo pro nás a dnes tam chodíme i s dětmi. Bageterie jednoduše patří do naší rodiny a k našemu životu, proto jsem měl z výzvy připravit bagetu v soutěži obrovskou radost. Chtěl jsem přichystat takovou, která by neudělala Bageterii Boulevard ostudu. A to se mi doufám podařilo,“ popsal Petr Březina stojící za Vítězným menu.
Pokud tedy chcete nakouknout pod pokličku soutěže MasterChef, rozhodně se do nejbližší Bageterie Boulevard co nejdříve vydejte. Jako všechny nabídky z edice Specialité Du Chef i tato je zde pouze na dobu určitou – od dnešního dne na 6 týdnů!
Více informací najdete na www.bb.cz