Máte rádi pečené brambory nebo zeleninu a chtěli byste je vylepšit něčím chutným? Připravte si z avokáda chutný dip a budete se olizovat až za ušima.
Recepty
Pokud dáváte přednost domácím knedlíkům a to ještě knedlíkům připravených na zdravý způsob, pak byste jistě neměli minout následující recept.
Rajčata jsou plná vitaminů, jako jsou vitamin C, A, B a E a k tomu všemu mají ještě nízkou energetickou hodnotu.
Potřebujete si dát v teplém počasí něco osvěžujícího? Pak vám jistě přijde vhod domácí čokoládová zmrzlina.
Šmakoun chutná podobně jako kuřecí maso a je běžně k sehnání, nic proto nebrání, aby se objevil i na vašem jídelníčku. Vyzkoušejte grilovaný šmakoun s kuskusem.
Občas se stane, že chcete k večeři udělat nějakou „rychlovku“, nejlépe do trouby, aby se člověk nemusel moc starat.
Dnes si připravíme vynikající pečenou galetku z bílých kachních jater foie gras s celerovým salátem a omáčkou z pečených modrých hroznů.
Tento koláč peču poměrně často. Jednak je to naše oblíbená klasika, když nevím, co upéct sladkého, a také proto, že se dá upéct jak v létě z čerstvých broskví, tak v zimě ze zavařených.
Cukrářské piškoty máme u nás doma všichni moc rádi a nevím proč, ale jejich výroba mě vždycky docela odradila.
Nevím jak vy, ale já se opravdu poctivě snažím číst si složení potravin, které kupuji. U některých věcí se nestačím divit, co vše se do tak malé sklenice vejde! Například u obyčejného nakládaného křenu.