Kdo si chce pochutnat na něčem opravdu zdravém, co je připravené za chvilku, má šanci právě teď.
Recepty
Tak nám asi už opravdu definitivně skončilo nejen léto, ale i babí léto. Ne že bych se zlobila, kdyby počasí vydrželo ještě déle, ale co naplat, podzim je tu.
Občas se stane, že nepříliš dobře odhadnete porce vařené rýže a ta pak zůstane v lednici a vy si říkáte, co s ní.
Jak z obyčejných vajec a špenátu vykouzlit neobyčejně dobrou a zdravou pochoutku? Pokud vás to zajímá, vyzkoušejte následující recept.
Sumeček africký - na tuto rybu jsem narazila úplnou náhodou v Globusu. Koukám, co bych koupila za rybičku nejlépe v akci a oko padlo na sumečka afrického.
Taky se vám stává, že máte někdy neodolatelnou chuť na něco nezdravého – nejlépe smaženého a sladkého?
Kynuté těsto se mnou dost často nespolupracuje... i když já se mu moc ani nedivím!
Pokud toužíte po upečení něčeho rychlého a sladkého bez práce, tak tento recept je přímo ideální, protože „stroj“ pracuje za vás.
Pesto se nejčastěji připravuje z bazalky, ale my ji vyměníme za rukolu. Bylinku zajímavé chuti, která dodá jídlu pořádný šmrnc.
Tento recept už jsem měla děsně dlouho, ale ani nevím, proč jsem jej udělala až nyní po tak dlouhé době.